> Євген Осипов - GRAIN UKRAINE

Євген Осипов

Євген Осипов

 

СЕО Kernel

Україна

Євген Осипов працює у Kernel від 2013 року. У 2017 році його призначили на посаду CEO Kernel. У компанії відповідає за управління операційною діяльністю та виконання стратегії розвитку. 

Раніше на позиції директора агробізнесу Євген трансформував цей напрям у прибуткову бізнес-сферу, яка нині формує галузеві стандарти операційної діяльності. 

У 2018 році Євген закінчив Гарвардську школу бізнесу та отримав Сертифікат управлінської майстерності за результатами завершення програм «Стратегія: побудова і підтримка конкурентних переваг» (2016), «Провідні зміни та організаційне оновлення» (2017), «Проривні інновації» (2018).

Сьогодні Kernel — найбільший виробник зернових і насіння соняшнику не лише в Україні, а й у Європі. Земельний банк компанії становить 510 тис. га. Kernel є безумовним світовим лідером з виробництва та експорту соняшникової олії та шроту, постачає продукцію у 80 країн й охоплює 15% світового ринку соняшникової олії. Kernel — найбільший український експортер зернових. У 2019/2020 маркетинговому році компанія досягла історичного максимуму, експортувавши 8 млн тонн зернових. 

НА ГОЛОВНУ