> Тарас Качка - GRAIN UKRAINE

Тарас Качка

Тарас Качка

 

заступник міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України, торговий представник України

Україна

Тарас Качка – спеціаліст з міжнародного права, колишній член делегації України в переговорах з ЄС щодо Угоди про асоціацію між Україною та ЄС. З вересня 2019 року обіймає посаду заступника міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України, а також є торговим представником України. В червні 2020 року став заступником голови Міжнародної ради по зерну (IGC).

Тарас має досвід налагодження діалогу між бізнесом та урядом.

Працював менеджером з питань регуляторної політики у міжнародних корпораціях, а також у Міністерстві аграрної політики та продовольства України, Міністерстві юстиції України (заступник директора Державного департаменту з питань адаптації законодавства Міністерства юстиції).

Був уповноваженим з питань підприємництва при Державній фіскальній службі України (на громадських засадах). Керував «Українським медіа центром реформ» та входив в Цільову команду з податкової реформи при Міністерстві фінансів.

Був віце-президентом зі стратегічного розвитку (з січня 2014 року) та в.о. президента (листопад 2014 — квітень 2015 року) Американської торговельної палати в Україні.

НА ГОЛОВНУ