> Владислава Магалецька - GRAIN UKRAINE

Владислава Магалецька

Владислава Магалецька

голова Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів і захисту споживачів

Україна

Протягом останніх 15 років Владислава Магалецька реалізовувала захоплюючу професійну кар’єру в різних напрямках, і з листопада 2020 року є головою Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів і захисту споживачів.

Владислава має великий досвід роботи як на стороні бізнесу, так і державних органів, неурядових організацій, а також приділяє увагу благодійності. 

З 2004 до 2007 року вона входила до ради директорів компанії «Пальміра-Рута» (гуртова та роздрібна торгівля), з 2007 до 2010 року була членом правління «Київської інвестиційної групи» (український фінансово-промисловий холдинг), де відповідала за стратегічне управління. З 2009 року працювала на керуючих позиціях в агропромисловій галузі.

У 2014 році була призначена заступником міністра аграрної політики та продовольства України. Розробляла стратегії та впроваджувала проекти з відкриття нових ринків, аграрного страхування, діджиталізації, співпраці з міжнародними інститутами.

У 2016 році працювала радником міністра аграрної політики та продовольства України та координувала діяльність із захисту інтересів українських виробників на закордонних ринках.

З 2016 року була віце-президентом SigmaBleyzer Investment Group та віце-президентом AgroGeneration.

З липня 2019 року була співголовою комітету з питань агропродовольчого бізнесу Спілки українських підприємців, з травня 2020 року – віце-президентом Спілки українських підприємців.

Владислава була членом Національної ради реформ України, членом координаційної ради ASPEN Ukraine, членом об’єднання реформаторів Рембус.

Отримала ступінь MBA Единбурзького університету, є кандидатом технічних наук.