> Тарас Качка - GRAIN UKRAINE

Тарас Качка

Тарас Качка

 

заступник міністра економіки – торговий представник України

Тарас Качка — спеціаліст з міжнародного права, колишній член делегації України у переговорах з ЄС щодо Угоди про асоціацію між Україною та ЄС. З вересня 2019 року обіймає посаду заступника міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України, також є торговим представником України. У червні 2020 року став заступником голови Міжнародної ради із зерна (IGC).

Тарас має досвід налагодження діалогу між бізнесом та урядом.

Працював менеджером з питань регуляторної політики у міжнародних корпораціях, а також у Міністерстві аграрної політики та продовольства України, Міністерстві юстиції України (заступник директора Державного департаменту з питань адаптації законодавства Міністерства юстиції).

Був уповноваженим з питань підприємництва при Державній фіскальній службі України (на громадських засадах). Керував Українським медіацентром реформ та входив до Цільової команди з податкової реформи при Міністерстві фінансів.

Був віцепрезидентом зі стратегічного розвитку (з січня 2014 року) та в. о. президента (з листопада 2014-го до квітня 2015-го) Американської торговельної палати в Україні.

 

НА ГОЛОВНУ