> Михайло Різак - GRAIN UKRAINE

Михайло Різак

Михайло Різак

директор із взаємодії з органами влади «НІБУЛОН»

Кар’єра Михайла Різака почалася у 2006 році як консультанта юридичної клініки в УжНУ, а пізніше він працював консультантом ГО «Фонд підтримки науки Закарпаття». Від 2010 року виконував обов’язки помічника-консультанта народного депутата України у Верховній Раді України, а також обіймав важливі посади у громадських організаціях та в урядових структурах.

У вересні 2019 року Михайло приєднався до команди компанії «НІБУЛОН», де протягом чотирьох років працював на посаді заступника генерального директора із взаємодії з органами влади, а від лютого 2023 року став директором із взаємодії з органами влади «НІБУЛОН».

Михайло Різак є автором та співавтором двох монографій, а також майже 40 проєктів законів та 35 наукових статей у фахових виданнях.

У 2020 році був номінантом рейтингу газети «Дело» як «Найкращий GR-менеджер України», отримав нагороди від Української зернової асоціації та Європейської бізнес-асоціації, а також був відзначений Українською асоціацією професіоналів у галузі GR та лобістів на IV Всеукраїнських GR-преміях 2021.

Освіта Михайла Різака:

  • Бакалаврат та магістратуру права здобув в Ужгородському національному університеті у 2010 році.
  • Аспірантура в Ужгородському національному університеті у 2012 році.
  • Доктор юридичних наук, отримав у Харківському національному університеті внутрішніх справ у 2018 році разом з отриманням свідоцтва про право займатися адвокатською діяльністю.
  • Аспірантура в Ужгородському національному університеті від 2022 року.

НА ГОЛОВНУ