> Наталія Микольська - GRAIN UKRAINE

Наталія Микольська

Наталія Микольська

незалежна членкиня наглядової ради ПрАТ «‎Укргідроенерго», співзасновниця Центру Trade+ Київської школи економіки, платформ SheExports та TechUkraine 

Україна

Наталія Микольська є співзасновницею платформи з розширення економічних можливостей жінок SheExports, а також платформи TechUkraine, яка об’єднує учасників технологічної екосистеми для того, аби Україна стала провідною технологічної країною в світі.

Вона засновниця медіапроєкту «Блискучі уми Стенфорду та Кремнієвої долини» та Української конференції в Університеті Стенфорду.

У 2018-2019 роках була гостьовою дослідницею Університету Стенфорду, програми Ukrainian Emerging Leaders у Центрі демократії, розвитку та верховенства права. 

У 2015-2018 роках Наталія працювала торговим представником України, заступницею міністра економічного розвитку і торгівлі. В уряді відповідала за розроблення та реалізацію послідовної, передбачуваної та ефективної торговельної політики, а також за розвиток експорту. 

До цього Наталія 15 років працювала у провідних юридичних фірмах України та була визнана, згідно з українськими та міжнародними рейтингами, провідним юристом у галузі міжнародної торгівлі.

НА ГОЛОВНУ