> Володимир Осадчук - GRAIN UKRAINE

Володимир Осадчук

Володимир Осадчук

 

генеральний директор COFCO Agri Ukraine

Від 1996 року Володимир Осадчук працював у компаніях «‎Інтерагро» та Cargill. У 2008 році обійняв посаду керівника торговельного відділу Noble Agri, а у 2013-му став генеральним директором компанії Noble Agri, яка згодом стала COFCO Agri Resources Ukraine. Українська група компаній COFCO Agri входить до складу китайської зернової корпорації COFCO International — одного з найбільших виробників, переробників та трейдерів сільськогосподарської продукції Китаю.

У межах групи компаній COFCO International діяльність українського підрозділу спрямована на забезпечення повного комплексу руху сільськогосподарської продукції від товаровиробника до кінцевого споживача у Китаї, країнах Азії, Близького Сходу, Африки та Європи.

Також COFCO Agri Ukraine працює у галузі розвитку річкового судноплавства та активно інвестує у розширення логістичної інфраструктури. У 2014 році компанія придбала Дунайську судоплавно-стивідорну компанію, де на базі причалів №1 та №2 Миколаївського морського торговельного порту було завершено будівництво зернового термінала потужністю зберігання 127 тис. тонн. Річна потужність перевалювання становить 2,5 млн тонн. Ще одним проєктом COFCO Agri Ukraine стало довантаження суден на рейді.

Володимир Осадчук — випускник Національного аграрного університету за спеціальністю «‎зовнішньоекономічна діяльність», кандидат економічних наук.

НА ГОЛОВНУ