> Владислава Рутицька - GRAIN UKRAINE

Владислава Рутицька

Владислава Рутицька

Віце-президент SigmaBleyzer в Україні, віце-президент AgroGeneration

Владислава Рутицька – віце-президент міжнародного інвестиційного фонду SigmaBleyzer в Україні, віце-президент аграрної компанії AgroGeneration, член Національної Ради Реформ.

Протягом останніх 12 років Владислава Рутицька реалізовувала захоплюючу професійну кар’єру в різних напрямках, в яких вона досягла значного успіху. Так, Владислава має досвід роботи як на стороні бізнесу, так і державних органів, неурядових організацій, а також приділяє увагу благодійності. Владислава присвятила близько двох років Міністерству аграрної політики і продовольства України, де в найважчі для України часи була призначена на посаду заступника міністра з питань європейської інтеграції. Основними завданнями Владислави були розробка стратегії і плану дій міністерства на 2015-2020 роки. За час своєї роботи Владислава відкрила для України більше 11 нових експортних ринків, розробила і реалізувала такі проекти, як аграрне страхування, агро + ІТ, зрошення, MAPF, кредит Європейського інвестиційного банку на $ 400 млн. та ін.

За час своєї професійної діяльності також відповідала за проведення численних публічних презентацій як в Україні, так і в інших країнах, будучи представником офіційної державної влади, просувала Україну як важливий об’єкт для інвестування та стратегічного партнерства. Владислава каже: «Я вважаю, що про мене краще скажуть не мої слова, а результати моїх дій. Рух – це життя, ніколи не можна зупинятися на досягнутому ».
Працюючи в українському уряді, Владислава Рутицька виступала за поліпшення інвестиційного та ділового клімату, прискорення приватизації та реформування державного управління, а також за залучення прямих іноземних інвестицій в Україну для підтримки економічного зростання країни.

Владислава отримала ступінь MBA Единбурзького університету, є кандидатом технічних наук, членом координаційної ради ASPEN Ukraine, членом об’єднання реформаторів Рембус.